مشکلات جنسی مردان و عکس

مشکلات جنسی در مردان؛ درمان و علائم اختلالات رایج جنسی

اغلب مردان این تصور را دارند؛ که در صورت ابتلا به مشکلات جنسی مردان از طریق بیماری های آمیزشی و STD عوارض متعددی برای فرد ایجاد شده و بیمار را آگاه می کند. ولی خوب است بدانید؛ اغلب بیماری های آمیزشی در مردان هیچ نشانه و علامتی را ایجاد نمی کنند و به همین علت یا دیر تشخیص داده می شوند و یا با بیماری های دیگر به اشتباه تشخیص داده می شود.
درک خطرات و آگاهی از علائم و نشانه های STD های معمول در مردان برای هر مردی که از نظر جنسی فعال است، اهمیت زیادی دارد. برخی از بیماری های رایج جنسی عبارتند از:

شایع ترین مشکلات جنسی در آقایان کدامند؟

امراض جنسی عمدتا به بیماریهای گفته میشود که از طریق رابطه جنسی سطحی یا همراه با دخول منتقل میشوند. از دید دیگر، به آنها بیماریهای مقاربتی یا Sexual Transmitted Disease گفته میشود. STDs/STIs می توانند علائم مختلفی داشته باشند. ولی در برخی افراد ممکن است بدون علامت باشند. در ادامه به بررسی شایع ترین امراض جنسی آقایان پرداختیم:

1. ویروس اچ پی وی (HPV) – پاپیلومای انسانی

ویروس اچ پی وی مجموعه از ویروس هایی است که شامل بیش از 150 گونه متفاوت است، در حالی که بیشتر این سویه ها کاملا بی ضرر هستند، 40 مورد به طور بالقوه مضرند. HPV یکی از شایع ترین بیماری های منتقله از راه جنسی و همچنین مشکلات جنسی مردان است که اکثر مردان و زنان در طول زندگی خود یک سویه از ویروس را دریافت می کنند. طبق گزارش CDC، در ایالات متحده هر ساله حدود 14 میلیون مورد جدید HPV گزارش می شود.
سویه های کم خطر این ویروس در بعضی از افراد باعث ایجاد زگیل های تناسلی میشود، در حالی که انواع خطرناک آن در مردان می تواند به سرطان های مقعد، گلو و آلت تناسلی منجر شوند. ویروس HPV می تواند از طریق تماس پوست با پوست انتقال یابد و بیشتر از طریق رابطه جنسی مقعدی، دهانی و یا واژنی منتقل می شود. به طور معمول مردان مبتلا به ویروس اچ پی وی علائمی ندارند. اما دسته ای علائمی به این شرح را تجربه می کنند :

  1. زگیل تناسلی (زائده های صاف و گوشتی یا خوشه ای که به شکل گل کلم به نظر می رسد.) عکس اچ پی وی دهان
  2. زگیل در دهان یا گلو (از طریق رابطه جنسی دهانی با یک شریک آلوده)

جلوگیری از ویروس اچ پی وی HPV

بر خلاف دیگر STD ها، که فقط می توان از طریق استفاده از کاندوم از آنها جلوگیری نمود، HPV دارای واکسنی است تا از بروز آن جلوگیری شود. دو واکسن گارداسیل Gardasil و سرواریکس Cercarix توسط FDA برای پیشگیری از HPV تایید شده است. هر دو این واکسن ها در پیشگیری از انواع خطرناک این ویروس یعنی HPV 16 و 18 موثرند. این دو نوع ویروس عامل ایجاد سرطان دهانه رحم (70 درصد) می باشند. همچنین این واکسن دارای انواع 6 و 11 است که عامل ایجاد بیش از 90 درصد زگیل های تناسلی است.
گرچه تزریق این واکسن فقط برای زنان 11 تا 26 ساله توصیه می شود. اما در حال حاضر پسران و مردان 11 تا 21 ساله نیز می توانند برای جلوگیری و درمان زگیل های تناسلی این واکسن را دریافت کنند.

2. کلامیدیا

کلامیدیا یک STD است که منجر به مشکلات جنسی مردان می شود و همچنین باکتریایی است که در طول رابطه جنسی مقعدی، دهانی و یا واژنی انتقال می یابد. این بیماری یکی از شایعترین STDs در ایالات متحده است. بسیاری از افراد مبتلا به عفونت کلامیدیا هیچ علامت یا نشانه ای ندارند، اما دسته ای از مردان پس از آلوده شدن به این عفونت علائمی به این شرح را تجربه می کنند :

  1. درد هنگام ادرار کردن
  2. ترشح از آلت تناسلی
  3. تورم بیضه ها
شیوع کلامیدیا در مردان و زنان

هنگامی که کلامیدیا رکتوم شما را آلوده می کند، علائم شدت می یابد و ممکن است علائمی به این شرح ایجاد شوند :

  1. درد رکتوم
  2. ترشح
  3. خونریزی

3. سوزاک

عکس سوزاک

سوزاک یک عفونت باکتریایی است که می تواند بر مقعد، گلو یا مجرای ادرار تأثیر بگذارد. این بیماری نیز در طول رابطه جنسی مقعد، دهان و یا واژن انتقال می یابد. اکثر مردان مبتلا به این عارضه هیچ نشانه ای ندارند. اما دسته ای دیگر عوارضی دارند که عبارتند از :                                       

  • درد هنگام ادرار کردن
  • ترشحات سبز، سفید یا زرد از آلت تناسلی
  • تورم بیضه ها
  • درد مفاصل
  • راش پوستی

4. هپاتیت ب

هپاتیت ب نوعی از هپاتیت است که توسط ویروس هپاتیت ایجاد می شود. این عارضه در دسته مشکلات جنسی مردان قرار دارد و بر خلاف سایر بیماری های عفونی معمولی که می توانند علایم واضحی را در اطراف دستگاه تناسلی ایجاد کنند، باعث التهاب خطرناکی در کبد می شوند. این ویروس از طریق تماس با خون یا مایعات بدن فرد انتقال می یابد.
اغلب این افراد هیچ نشانه ای ندارد و دسته ای دیگر علائمی مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا را تجربه می کنند. اگر فرد علائم نداشته باشد، و ویروس درمان نشود می تواند آسیب جدی به کبد وارد کند. اگر علائم هپاتیت ب ظاهر شوند، عبارتند از :

  1. کاهش اشتها
  2. تب پایین (کاهش درجه حرارت بدن)
  3. درد مفصلی
  4. حالت تهوع و استفراغ
  5. زردی پوست (رنگ زرد به پوست و ادرار تیره)

5. تبخال تناسلی ( هرپس سیمپلکس )

عکس هرپس سیمپلکس روی لب مردان

هرپس سیمپلکس یک عفونت ویروسی است که توسط ویروس هرپس سیمپلکس (HSV) ایجاد می شود. هرپس ممکن است بر روی دهان (هرپس زودرس یا نوع HSV) یا اندام تناسلی (تبخال تناسلی یا نوع HSV) تاثیر بگذارد. این ویروس از طریق تماس مستقیم با دهان یا نواحی تناسلی فرد مبتلا به آن انتقال می یابد.
علائم تبخال دردناک است ولی اغلب بیماران علائم چندانی را تجربه نمی کنند. افراد مبتلا به این بیماری اغلب دچار تبخال هایی شبیه به جوش می شوند. علائم این عارضه معمولاً بین دو روز تا دو هفته بعد از عفونت رخ می دهد. اغلب شروع بیماری شدید است. علائم رایج تبخال در مردان عبارتند از:

  1. خارش یا سوزش پوست در ناحیه ای که تبخال ظاهر می شود.
  2. تبخال روی آلت تناسلی یا بیضه ها، یا در داخل و اطراف مقعد، باسن یا ران
  3. تبخال بر روی لب ها، زبان، لثه ها، و سایر قسمت های بدن
  4. درد عضلات در پشت، باسن، ران، یا زانو
  5. تورم و گاهی اوقات لخته در گره های لنفاوی در کشاله ران
  6. کاهش اشتها
  7. تب
  8. احساس ناخوشی

6. سیفلیس

بیماری سیفلیس دارای عامل باکتریایی است که می تواند از طریق رابطه جنسی مقعدی، دهانی و یا واژنی انتقال یابد. سیفلیس به دلیل ارتباط آن با HIV و افزایش خطر ابتلا به HIV یکی از جدی ترین مشکلات جنسی مردان محسوب می شود. سیفلیس دارای چهار مرحله مختلف است: اولیه، ثانویه، پنهان و سوم. هر مرحله مجموعه ای از علائم مخصوص به خود را دارد. علائم سیفلیس اولیه در مردان ایجاد یک ضایعه بسیار کوچک و بی درد است که معمولًا روی آلت تناسلی، مقعد، لب ها
گره های لنفی متورم ایجاد می شود.
علائم سیفلیس ثانویه ممکن است شامل بثورات پوستی بدون خارش در کف دست یا پاها باشد. از سایر علائم این مرحله می توانیم به این موارد اشاره کنیم :

  • احساس خستگی
  • گلو درد
  • سردرد
  • تورم غدد لنفاوی

نشانه های مرحله پنهان سیفلیس متوقف شدن بیماری و از بین رفتن علائم آن است. بروز سیفلیس مرحله سوم، نادر است، اما در صورت بروز عوارض جدی را به همراه دارد که عبارتند از :

  • مشکلات قلبی
  • آسیب به سیستم عصبی، از جمله مغز
  • آسیب به سایر قسمت های بدن

سیفلیس مرحله سوم می تواند به طور جدی مشکلات جنسی مردان را ایجاد کند و حتی مرگ را در پی داشته باشد. این مرحله چندین سال پس از ابتلا به عفونت اولیه ایجاد می شود.

پیشگیری از مشکلات جنسی مردان و بیماریهای مقاربتی STD

مهم ترین راهکار پیشگیری از بیماری های آمیزشی و اختلالات جنسی مردان ، برقراری رابطه جنسی سالم است. یعنی رابطه ای که در آن از سلامت شریک جنسی اطمینان داشته و در طی رابطه از وسایل محافظت کننده مانند کاندوم استفاده نمایید. پرهیز از رابطه جنسی با شرکای مختلف از سایر راه های جلوگیری از بیماری های آمیزشی است.

روش ها و چگونگی پیشگیری از مشکلات جنسی مردان و بیماری های مقاربتی (STDs) بیشتر با سبک زندگی شما مرتبط است. که میتوانید با انجام کارهای زیر از ابتلا به بیماریهای جنسی مردانه جلوگیری کنید:

1. رفتار جنسی ایمن

قبل از اقدام به هر عملی، باید اصول رفتار جنسی را به درستی رعایت کنید.

  •  استفاده از کاندوم: استفاده مداوم و صحیح از کاندوم می تواند خطر ابتلا به بیماری های مقاربتی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
  • محدود کردن تعداد شرکای جنسی: هرچه تعداد افرادی که با آنها رابطه دارید بیشتر باشد، احتمال ابتلا به بیماری نیز بیشتر است.
  • غربالگری منظم: انجام دادن آزمایشات منظم برای تشخیص بیماریهای مقاربتی می تواند به تشخیص زودهنگام عفونت و جلوگیری از انتقال کمک کند.

2. انتخاب سبک زندگی سالم

داشتن سبک زندگی سالم نه تنها بیماریهای جنسی، بلکه بسیاری از مشکلات فیزیکی را از شما دور میکند.

  • حفظ یک رژیم غذایی متعادل: خوردن یک رژیم غذایی مغذی می تواند سلامت کلی و عملکرد سیستم ایمنی را بهبود بخشد.
  • ورزش منظم: فعالیت بدنی می تواند گردش خون و عملکرد جنسی را تقویت کند.
  •  اجتناب از دخانیات و الکل زیاد: هر دو می توانند بر سلامت و عملکرد جنسی تأثیر منفی بگذارند.

3. افزایش اطلاعات جنسی

هر زن و مردی که از نظر جنسی فعالیت دارد، باید دانش خود را در این باره بالا ببرد.

  •  خطرات خود را بشناسید: درک نحوه انتقال بیماری های مقاربتی می تواند به تصمیم گیری آگاهانه کمک کند.
  • صحبت درباره روابط قبلی: بحث درباره سوابق جنسی شریک شما میتواند این اطلاعات را به شما بدهد که از نظر جنسی سالم است یا خیر.

4. معاینات منظم

آزمایشات خود را فراموش نکنید.

  •  مراجعه به دکتر: معاینات منظم می تواند به نظارت بر سلامت جنسی و رفع هر گونه مشکل در اوایل کمک کند.
  • غربالگری برای بیماری های مقاربتی: برای بیماری های مقاربتی رایج غربالگری شوید، به خصوص اگر شریک جدید یا چند نفره دارید.

5. واکسیناسیون

  •  واکسن بزنید: واکسن‌ها برای برخی از بیماری‌های مقاربتی مانند HPV (ویروس پاپیلومای انسانی) و هپاتیت B در دسترس هستند. گزینه‌های واکسیناسیون را می توانید از طریق مشورت با پزشک دنبال کنید.

6. مدیریت استرس و سلامت روان

داشتن استرس سیستم ایمنی شما را ضعیف کرده و بدن را بیشتر در خطر ابتلا به بیماری مقاربتی قرار می دهد.

  • تمرین تکنیک های کاهش استرس: استرس می تواند بر عملکرد جنسی تاثیر بگذارد. یوگا، مدیتیشن یا سایر تکنیک های آرامش را در نظر بگیرید.
  •  در صورت نیاز به دنبال کمک باشید: اگر اضطراب یا افسردگی مرتبط با سلامت جنسی را تجربه می کنید، با یک متخصص بهداشت روان صحبت کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 دیدگاه دربارهٔ «مشکلات جنسی در مردان؛ درمان و علائم اختلالات رایج جنسی»

  1. سلام من دیشب رابطه از عقب (مقعدی )برای اولین بار با نامزدم داشتم ایا رابطه از مقعد باعث بارداری میشه چون زیر دلمم از دیشب تا الان درد میکنه ولی اصلا دخول از جلو نداشتم و دلیل دل دردم رو نمیدونم و کمرم ممکن برای اولین بارم که بوده مشکل خاصی برام پیش بیاد

    1. hpvdarmanAdmin

      سلام. خیر در صورتی که مایع منی روی واژن نریخته باشه احتمال بارداری وجود نداره

    1. hpvdarmanAdmin

      در کل دنیا HIV به عنوان خطرناک ترین بیماری مقاربتی نام برده میشود.